maandag 18 maart 2013

Wake up, it´s Monday!!


This is Fedor, A very cute handmade Norwegian forest cat. He´s created by Ania Druzhinina from Fedor Toy.7 opmerkingen:

 1. Thank you. I love these gorgeous cats too!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha Joke, snap er niks van, had een bericht gepost, maar die is verdwenen of zo. Superleuk deze Fedor. En ook een hele leuke link met al die outfits van hem. Geinig.
  Ik zag dat je je ook had aangemeld voor de picknick, leuk! Tzt even afspreken, misschien carpoolen? PS ik heb je blog in mijn huiswerklijstje vermeld. Heb jij al eens een decor8 cursus gedaan? Denk dat je er een hoop fans bij zou krijgen met jouw mooie blog. Tot gauw. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Yzette, nu staat je berichtje er. Ja die katten zijn heel leuk. Helaas te duur om te verkopen in mijn winkel, anders had ik er zeker een paar geplaatst.

  Ja ik zag de picknick en de vorige keer moest ik helaas afzeggen door dat been (laatste dag gips vandaag :-) Dus dit keer lijkt het mij best leuk.

  Carpoolen klinkt goed.

  Wat leuk dat je mijn blog hebt genoemd. Ik heb me een paar maanden ingeschreven voor die cursus. Leuk me leuk en heb ook nog een poging gedaan via Bloesem.

  IS het leerzaam? Ik ben benieuwd. Ik ben heel druk met de SEO van mijn site op dit moment.

  Heb je nog veel verkocht gisteren?
  Liefs,

  Joke  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb me ingeschreven voor informatie, niet voor de cursus bedoelde ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tot nu toe vind ik de cursus echt de moeite waard. Je hoort ook veel bekends, maar het is vooral leerzaam door de manier waarop het verteld wordt en ervaringen en tips en tricks die gedeeld worden. Verder kun je er zo diep induiken als je wilt door contact met medecursisten via een forum, kom ik niet echt aan toe, maar wil ik nog wel gaan doen.
  Eindhoven was leuk. Veel vlotte jongen mensen met kids die veelal voor het eerst op die markt kwamen. Hij is nog niet zo heel bekend, maar dat gaat vast gauw veranderen. Goede sfeer, geen tijd gehad om een rondje te doen. Qua verkoop weet ik nog niet zo goed of dit nou een goede markt is voor me of dat dat moet groeien. Einde dag begon het eigenlijk pas echt te lopen. Gelukkig geef ik ook altijd workshop armband en sleutelhanger en dat liep gewoon door. Goed dat je zo met je SEO bezig bent. Moet ik ook iets meer doen. Heb laatst per ongeluk pinterest button verwijderd en nu krijg ik het niet meer goed voor elkaar (incl goede link) . Vanavond maar weer even induiken. Succes met alles. Leuk weer die Punkerds vandaag. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel, jij ook heel veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen